Contact

De leden van het Corpuscomité:

Luc Vander Beken, Corpusstraat 42

Gehuwd met Marlien, hebben samen twee dochters Inge en Evy, en 4 kleinkinderen. Luc is niet bang van de micro en experimenteert graag met allerlei taalbrouwsels. Luc is al sinds zijn aankomst in de buurt actief, en droeg van 1991 tot eind 2015 de voorzitterssjerp. Hij zat dus 25 jaar de vergaderingen voor en leidt (soms met een ij) de redactie van het Corpuskrantje.

Rita Devos, Stedelos 2

Als lid van het comité wil Rita de nog ontbrekende schakel en spreekbuis van onze Stedelos zijn. Ze is reeds 40 jaar gehuwd met Marc en samen hebben ze 3 kinderen en 5 schatten van kleinkinderen. Rita’s hobby’s zijn (als ze tijd heeft…!); tuinieren, knutselen en prutselen. En haar nieuwste hobby is…bestuurslid zijn van een toffe groep mensen in het Corpuscomité!

Bert De Sloover, Corpusstraat 24

In de Corpus sinds 2005, en lid van het comité sinds december 2012 en nu voorzitter, trotse papa van Gilles en Nathan en gehuwd met Katia. Liefhebber van leven in de brouwerij. Speelt klarinet in de harmonie, is recreant tennis en padel. Professioneel is hij voornamelijk bezig met veiligheid en milieu, in zijn vrije tijd is hij graag onder de mensen. Gezellig bijpraten met vrienden en kennissen is dan ook één van zijn favoriete bezigheden, een natje en een droogje daarbij stelt hij ten zeerste op prijs.

Jarne, Corpusstraat 5

img_9558.jpgJarne is het neefje van oud-voorzitter Diederik en ook zijn moeder en grootmoeder zaten vroeger al in het Corpuscomité. Het is dus blijkbaar een erfelijke aandoening. Met zijn jeugdig enthousiasme en onstopbare energie zorgt Jarne voor de frisse touch in onze activiteiten.

Anke De Beck, Corpusstraat 10

DSC_3302bZe woont sinds 2012, samen met dochter Tess, bij corpusfotograaf Jan. Ze heeft als logopediste graag de puntjes op de i en zal de kas (die ze van Jacques overgenomen heeft) als een goede huismoeder beheren. Anke speelt trompet bij het Oudenaards Harmonie Orkest en is graag creatief bezig.

Mike De Vrieze, Oorlogstraat 13

DSC_Mike

Op onze Corpusfeesten heeft Mike zijn eerste “wapenfeit” als nieuw lid van ons wijkcomité mogen beleven. Hij woont sinds eind 2018 met zijn vrouw Kim en drie kinderen in nr 13 van de Oorlogstraat. Sindsdien heeft hij de sfeer in de wijk opgesnoven en groeide het enthousiasme om ook actief te helpen bij de activiteiten in onze buurt. Als je hem nog niet zou gespot hebben met de fiets én fietshelm, dan verklappen we jullie ook nog dat hij samen met Kim fervent liefhebber is van fotografie.